Však dobře vím, že láska není chemie. To jen ta věda si ji přivlastňuje. Asi se bez ní cítí opuštěná. I když, není láska taky někdy věda?
13.02.2007 11:35:00 | Lota
... láska není chemie...to jsi se milá spletla...
Láska je srdce dokořán...a náruč tvoje teplá...
11.02.2007 16:29:00 | no
Tohle není věcí doby!!
Věř, prosím, babě jedový,
staletí si zvolna plynou
a láska... ta není jinou...
;o)))
10.02.2007 10:16:00 | Cecilka
Chemie ... výplod těch, kteří si jí nechtějí připustit, jen odůvodnit.
05.02.2007 18:53:00 | muzikant
jééééj...děkuji, že si mě čteš:)...strašně to člověka potěší...a mě ještě dvojnásob...protože prostě taková jsem...:)...a neboj...to byly jen slzičky a ta básnička je jen jejich oparem...:)...ale teď se strašně moc usmívám:)...
04.02.2007 19:27:00 | Lizzzie