pseudosonet
Anotace: sub sub subropický kaktus nestál za hnus
Zovreté ráno,
Ako žalúdok a hrdlo,
Myšlienky v kŕdľoch,
po boji s tebou.
Po vlahom zápase,
chvíľka pravdy.
Kvapky z brady,
Škrabance na mäse.
Tichý verdikt,
Sekerou submisívne,
Vyťal som prvú radu v kine.
Tvoj predikt,
Na dlážku zo mňa plynie,
Červená, zhyniem!
Komentáře (0)