Za Tebou
Jak mráčky
co letí oblohou.
Co za svou lásku nemohou.
Jen milují
a jdou.
Jak měsíc
co zemi ochladí.
Na lásku srdce naladí.
Do okna září tmou.
Srdce mé
láskou bušící,
duše má čistá,
toužící.
Lásko má
jdeme za Tebou.
Přečteno 609x
Tipy 7
Poslední tipující: Dejfor, MARKO, Danger, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)