Mám prázdné dlaně
skleničku od vína
odsunu dál
rty jsem si rozpila
rtěnkou do krajek
a kalhotky vzteky rozstříhám!
rádio chrčí
mně se nechce jít spát
tak si obleču ty nejkrásnější šaty
a budu jen v tvých představách
tiše se projdu
po schodech
dolů
vím
že ještě budeš vzhůru
"ale"
já tě nechávám...