Anotace: Co přináší láska
Kolik vrásek, zasela mi láska, kolik šedin,
Že mít rád jen jednu ženu, stále věřím,
Může muž, však nestačí si jenom přát,
Musí tiše šeptat lásko, musí oba milovat.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?