přítomnost
Jsi moje vzpomínka co mám,
Tak o tobě a při tobě chci stát.
Chci aby jsi při me byl ,
Však ja vim ,že ..
Minulost ,přítomnost a budoucnost
tak proc,rikam si a uz dost .
Dost vzpomínek na nás dva,
Tak přestaň říkat ,že jsem Tvá.
Přečteno 460x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lioness, najrob7410
Komentáře (0)