Anotace: Stesk v srdci, zoufalství v hlase; Žalostné setkání po dlouhém čase...
Provoněnou loukou
Nesl se hlas
Se zkaženou touhou
Hledal jen Vás
Dobré je zapomenout
Zazpíval tiše
V bolesti utonout
Je horší spíše
Stesk v srdci, zoufalství v hlase
Žalostné setkání po dlouhém čase...
Špatné bylo zapomenout
Špitl jen tiše
V touze, v touze utonout
Je cena horší výše