Vzpomínka
Anotace: Pořád ta láska... No co už nooo... Klidně mi můžete někdo aj pomoct, ale nevím estli by to bylo vůbec platné.
Tohle je už jen vzpomínka,
která se mi v hlavě uložila zlehýnka,
Tak teď radši chlastám slivku Jelínka.
To vlastně Ty celý si pryč
a nevrátí tš žádný bič.
Já to moc dobře vím,
však zapomenout neumím.
Cítím k tobě víc než kamarádství,
nejradši bych vše, hlavně čas vrátila zpátky.
A z lásky k tobě si nedělala vrásky!
....................................
Strašně moc tě miluji
a TVÉHO rozhodnutí lituji!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)