Anotace: Když tak posloucháte slova písničky "Každý ráno (Chinaski) " a před očima vám běží příběh z vlastního života...
Když hlavu v dlaních svírám
A skrze slzy obraz se mi rozostřil
Když vím, že zapomínáš
Ale já nemohu, nechci
Zapomenout
Tvá vůně se mi všude připomíná
A nad sklenkou vína
Slyším hlásek Tvůj
Tvé oči plné něžnosti
A já? Král pýchy a slabosti
Co každý boj vzdal... a o Tebe přišel
Co nečestně hrál a jeho úděl je
Zůstat navždy bez Tebe
Ten hlupák, co si "každé ráno" vzpomene
Vím... varovaly jste mě
Ale já neposlechl
Nechtěl jsem čelit problémům lidstva
Vyhrála... má maska a pýcha
Nad láskou... k Tobě
"Každý ráno" si vzpomenu
A na dně srdce tě stejně pořád miluju
Já... pyšný hlupák s maskou