Melodie slov
Anotace: hra na klavír nebo klávesnici
hluboký nádech výdech
teď
tón lásky klavíru sen mě láká
a splývám s tou skladbou životní
hraji na písmenka ten žár
to vzrušení vteřin pouhých
hodin dlouhých
ten jemný vánek vůně tvé
dlaních teplo
rtů sladké chvění
mír klid láska vášeň sladká melodie blouznící fantazie
skládám slova jako životní zážitky vedle sebe
klavírní pohlazení halí mě do šatu svého
naplňuje mou duši vlhčí má víčka
ta velikost z mé duše vycházející ta něžnost mých dlaní pobíhajících
uvolnění radost stesk vášeň rozrušení uspokojení
jeden tón za druhým
ta hlava zamilovaná
duše nekonečná
touha hrát
touha snít
milovat se a
žít...
Přečteno 545x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
Komentáře (0)