Anotace: Oněginovská strofa
Ach bože, to jsem zase dopad
ne, mně už není pomoci
Snad do zadku se denně kopat
od svítání do noci
Jak tvrdohlavý beran jsem
však obložený patosem
Jak depresivní Treplev z Racka
Ne, nepomůže ani facka
Zas udělal jsem botu strašnou
a budu odteď chodit bos
slzami teď skrápím nos
přišel jsem o známost vážnou
To proto, že jsem zahalen
svou pýchou a svým egem jen
Ach, ženy, copak nevidíte
že lásky mám dost pro každou
To musíte vždy být tak líté
za každou čárku pod pažbou
Vždyť okrádáte samy sebe
to vážně volá až do nebe
když mě k vodě pouštíte
samy sebe zkroušíte
A zkroušíte i moje srdce
co milovalo každou z vás
Však tu, co po ní zbyl mi vlas
a jejíž láskou byl jsem drcen
na pryčně značně zválené
tu neměnil bych za jiné
Ach, hudbo, hrej a nech mé nohy
tancovat do umdlení
já prosím všechny možné bohy
však na tom nic se nezmění
že ztratil jsem tu jedinečnou
co mohla změnit moji lačnou
touhu po všech orgiích
jež tělo marně opíjí
Tak hrej, ať zase zapomenu
a v tanci třeba zahynu
a nedávej mi za vinu
že pokoušel jsem každou ženu
V lásce jsem se utopil
a teď už tančí jen můj stín
Tohle se mi líbí, sice se občas seknu v rytmu, ale na druhé přečtení už mi to znělo lépe.
15.07.2015 01:04:53 | Rampa.Tau