lovefull

lovefull

Anotace: ....loveless zase napsala sladkobolnou kravinu...enjoy..:)) https://www.youtube.com/watch?v=DKL4X0PZz7M

našlapuj tiše, šlapeš po mých snech

 

na dně

není určitý místo

může být kdekoliv

 

zoufalství naplnilo mi hlavu

nějak nemůžu najít důvod vstát z postele

tak takhle to vypadá

deprese

 

na hromadě odpadků krabic od pizzy a zbytků jídla

sedí ztrápený člověk

už tři dny se nekoupal

neumyl si vlasy

pije whisky a kouří

nedopalky odhazuje všude kolem

na stole se kupí hrníčky od kafe

a jeho nejlepším přítelem je televize

 

ne , není to jako ve filmu

 

já musím vstát a žít dál

jít do práce a celej den fungovat

jako robot

a večer během noci do polštáře to ze sebe vyřvat

až to jednoho krásnýho dne vyřvu všechno

nic tam nezbyde

snad

 

without you

wish you could take the pain away

from your soul

which my mean self

this cold hearted woman

did to you in past tense


you cant let it go

just breathe

here with my changed soul

cause I see thru now

I offer anything possible

and there is nothing impossible

for a heart full of joy

when two people finally find their purpose

now I see how wonderfull life could be

when you truly love someone

 

and it cannot be you anymore

you dont love me

Autor Loveless, 16.07.2015
Přečteno 414x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Nikita44, Frr, KatkatkaW, Jort, maliska, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí