podívej se na moji první povídku, nevím, měla jsem to za 2O minut, rovnou do počítače. Dej mi dle svého svědomí.Chci se učit psát.
06.02.2007 09:56:00 | Jarky
( .. asi se opakuji... ale ..)
... pokud dokážeš být smutná .... můžeš od života ještě mnoho očekávat ..
... i já dokážu být smutný .... a velmi ...
pro trápení ... kterého je hodně na světě ...
... a možná také pro sny ... olidech ... kterých se nemíním vzdát ...
a to ani ... za cenu života ...
/ Marcelko ... moc děkuji za koment ... na můj koment ... na tvou báseň ... :-)))
Měl bych prosbu, .... ten koment si dej do motta ke své osobě "... normální pracující žena " .... budiž, .. ano .... ale ty jsi hlavně to co cítíš .... a to není tuctové zboží .... a je to právě v tom tvým komentu u mě ... /
05.02.2007 12:07:00 | HarryHH
... půjdu se kát ... ti kteří by se skutečně měli kát ... mlčí ... Ty jdi s hlavou vztyčenou ... smutná ...
05.02.2007 07:58:00 | JardaCH
...O čem to je ...stále přemýšlím ...jsem se zapotil ...a nevím ... snad to není nic důležitého ...:) ...
05.02.2007 05:00:00 | WhiteSkull