Voda
Vodopád slov,
lichotek pochybných.
Vodopád slov,
kdy předmětem je hřích.
Bouřící řeka,
řeka doteků.
Strach, co tě čeká
z opilých převleků.
Potoky polibků,
růžové lístky v nich.
Potoky polibků
a na nich zmrzlý sníh.
Prameny poznání
té nesmělé krásky,
když vkládá ti do dlaní
počátky lásky.
Komentáře (0)