Modlitba lásky
Anotace: Modlitba za lásku a její nalezení
Bože prosím veď mě tou správnou cestou k nalezení druhé části,
jsem připravena na Tradici Luny, i Tradici Slunce,
nechť mě ochrání můj anděl strážný,
ať sama vycítím jaká cesta je správná,
ať se spojí dvě rozdělené duše a zažijí extázy lásky, extázy sexu.
Ať i ostatní najdou své druhé části, nechť jsou všechny bytosti na zemi šťastni.
Komentáře (0)