Přání
Anotace: ..smutná, smutná, smutná...budete plakat, podle skutečné události..
Jsi bílá, jak první jarní růže,
jsi chladná,
jak jen kámen studený být může.
Tvé tváře životem netepou,
dnes na poslední cestě jsem tu s tebou.
Bylas mou oporou,
tvůj svět skončil nehodou.
Pánbůh teď s tebou,
má tajná lásko,
jarní růže, ať dál kvete uprostřed tvé duše.
Komentáře (2)
Komentujících (2)