Anotace: Kdy jeden nemá víc, kdy oba nesou vinu.
Bez hranic
-
Láska bez hranic,
kdy vážíš polovinu,
kdy jeden nemá víc,
kdy oba nesou vinu
Láska bez závisti
ve vzájemné důvěře,
jsme si sebou jisti,
že nedojde k nevěře
Přesto spoutaná
v teple objetí,
bez i s poutama
... v širším pojetí