Anotace: ...
Chtěla bych Ti psát chybíš mi
a zprávy nikdy neposlat.
Chtěla bych Ti lhát, zvládnu to bez Tebe
však říkat pravdu do očí.
Chtěla bych Ti dát, naší lásku
co ztratili jsme včera.
Chtěla bych Ti říct, vrať se
co nedokážu vyslovit.
Chtěla bych Tě hladit, ve vlasech
bez dotyků mých.
Chtěla bych Tě svádět Ty víš jak
a nebýt ve Tvé blízkosti.
Chtěla bych Tě zranit tak jako ty mně
a rány vidět na sobě.
Chtěla bych Tě neztratit, miluju tě!
už odešels - je pozdě...