Anotace: Ani to nepotřebuje anotaci :)...
Zas trávíme čas u vody,
u hřejivého plamínku.
U pár tvých vřelých slov.
Zas mám položenou hlavu
na tvém klíně s pohledem
tvých nádherných očí
se mě pokoušíš uspat.
Posloucháme vlnění hladiny
a zvuku mého povzdechu.
Šeptáš mi pár svých veršů
těsně u mé šíje, začínám
být opět nervózní.
Jak dlouho vydržíme si nic
neříct a vše vyprávět očima?
Jak dlouho budu muset čekat
než to budu moci říct?
Mám tě moc ráda.
Tak a teď mi řekni:
Až usnu, políbíš mě?