abrazivní jednotka
všechno je ztracený
jen málo patetická žena
dal trápit se je možnost
jak z románu vystřižena
postav hranici jsem ohněvzdorná
nanebevzetí nekoná se
na peklo málo hřišná
tvá abrazivní jednotka
na slovo neskoupá
na činy není prostor
obrousila hrany
prý to nestačí
prý to nestačí
pilně plnit stanovenou kvótu věrnosti
prý to bije do očí
vykrvácet srdce na koberec
když se o to nikdo neprosil
uzurpující naděje
je sladká jak hrst medových bonbonu
kazí se po ní hlava
patří jen mě
ty ji necítíš ani v jedné ještě věřící buňce
mlčíš
pro ten pocit
kdybys mě přestal trápit
otevřel brány
já budu neočekávaně doufat,
že nevedou do pekel ..
Přečteno 517x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, magnet-ka, Petbab, tato22, Frr, Jort, MARKO
Komentáře (0)