Někdo má citlivou duši
a jiný má zase tak trochu všechno v paži
někdo vzdal to
a jiní se snaží
získat od života víc
hledat krásu v každé kapce rosy
často vstřebávám chmury světa
a jindy jsem ten,
jenž lásku v sobě dusí
s kůží husí
vstávám do dnešního dne
hledám tebe má lásko, můj sne...