Anotace: už ste někdy viděli lidské srdce, vypadá jako pěst obalená v krvi...
Sbírka: Předtím
ano, jistě
adresát neznamý
balíček nasáklý krví
vzadu na horní polici
ano, je moje
vypadá jako krvavá pěst
poslal mě k vodě
zbyla mi schopnost tvářit se hrdě
a neodpouštět
až se jednou zapomenem, bude nám líp
viď, Kubo
až tě zvládnu vyškubnout ven
i s kořenem
bude mi líp
ST. Pecka. Tvrdá, slovaberoucí, nenepříjemná. Skvělý, fakt skvělý.
18.09.2015 20:31:24 | Rozčtvrcená Básnířka