Stretnutie s anjelom
Anotace: ľudia si myslia že láska je večná, ale len Anjeli to vedia
Ako blesk z jasného neba
zasiahol ma úsmev tvoj
z ženy ktorú nepoznal som
stal sa zrazu anjel môj
Chcel som sa tomu brániť
povedať si, prestaň, dosť
znamenalo by to však ťa stratiť
a spáliť ten najkrajší most
A tak som sa vrhol dolu
do priepasti bezodnej
dúfajúc že zachytíš ma
a víjdeme spolu z nej
Všetky strachy zrazu zmyzli
rútil som sa rýchlo vpred
tvoje krídla vyniesli nás
osvetlujúc celý svet
Komentáře (0)