Daj mi znamenie
v kúsku dychu
kde je nádej
horúce dlane
keď zabudneš
tak sa to aj stane
tóny srdce v melódiu
chcem rozoznieť
zaspať v náruči
a nenájsť cestu späť
bosá
tancovať
v krátkom sne
na perách zívať
meno
ktoré je
...
Martinko Klingáčik?
30.07.2015 22:32:18 | maryshka