29x
Anotace: 6.5.2004-21.9.2005
Sbírka:
Od A do Z
29x
říci milovat,
když křídla máš
a přec nelítáš.
-kde je svoboda?
Mít o tři vteřiny víc,
aby mohla bych ti říct,
to co tolikrát jsem chtěla..
však ústa jen se chvěla.
-proč jsem je promlčela?
Namísto slov, pocitů
dotkly se mých rtů
rety tvé.
Ne naposled ani poprvé.
-tak kolikrát?
Kolikrát řekls:
"Mám tě rád.."?
A co je slovo milovat?
Jen slovo snad?
-jaký je význam?
Odpovědi neznám
a přec se budu ptát:
proč směla jsem tě milovat?
Komentáře (0)