Ráno
Anotace: Ráno si vše uvědomím...
Zítra ráno až se probudíme,
oba na noc zapomeneme.
A ač byla sebekrásnější,
stane se s ránem minulostí.
Ze slov plných lásky,
stalo se jen ohrané klišé,
srdce láskou bude zlomené...
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)