Anotace: Přesto, žes mně opustil, naše setkání po takové době pro mně bylo inspirací...a když jsem Tě uviděla, zjistila jsem, že Tě již nemiluji...
Omlouvás se, chtěl jsem dát 80, nějak se mi to smeklo. Báseň se mi zdá hodně poetická, i když se mi trochu vytrácí myšlenka.
05.02.2007 11:15:00 | Gregy