Anotace: Láska jako páteční flám, z pohledu opilého, střízlivějícího a střízlivého.
Krásná, hravá, barevná,
jak oblíbená nálevna.
Chodím kolem, kolem se točím,
značím chodník, na němž klečím.
Točím se a přemítám,
prosby k tanci zamítám.
Hlava plná její tváře,
před očima auta záře.
Němá, temná, závistivá,
lesky krovek oslnívá.
K nebi směřivše je viděna,
mnou jest vdnešek nenáviděna.
Točí se a přemítá,
obrázky ti promítá.
V uzlu myšlenek ti spásá,
nevíš, neznáš, co je krása..
Blázniví, slepí, němí,
jejich tvář se pořád mění.
Nevědí a nedocení,
častokrát se přecení.
Těžko jim pak pomoci,
trpí těžkou nemocí.
Když zbyde už jen kocovina,
hnusí se jim lihovina.
Toto je vážně umělecké dílo. Moc se mi to líbí. Člověk si u toho hodně uvědomí. Například to ,že výsledek daného prožitku ,vždy závisí na našem filtru vnímání. A taky i to ,že alkohol dá někdy člověku pěkně zabrat :-)
10.08.2015 08:54:39 | Perla
Díky moc za tvůj komentář, opravdu mě potěšil :-) Kdyby tak existovalo pití, po kterým by nepřišla ta bestie kocovina co? :-)
11.08.2015 19:12:26 | GiovaniDaVinci