Anotace: ...
Chtěla bych ti toho tolik říct
všechno a zároveň vůbec nic
"Miluji tě" už se stalo pouhou frází
to teď mé srdce neskutečně mrazí
I ten kus ledu nyní v dlaních mých vře
Vzdalujem se od sebe čím dál víc
vše má svůj rub i líc
Odpusť mi, však já už nemohu dát ti víc