Za slzu na tvém víčku

Za slzu na tvém víčku

Anotace: Pro tebe a už vím, kdo jsi...

Za slzu na tvém víčku,
pro tebe můj miláčku,
kvůli polibku z tvých rtů,
za sílu našich snů,
pro tebe můj miláčku,
nanesu po celém tvém těle šlehačku,
pro tvůj krásný úsměv,
pro všechno jen ne pro hněv…

Políbím tě po tváři,
setřu slzy z tvých očí,
povedu tě za ruku,
po celém lásky světu…
Autor Láďa, 05.02.2007
Přečteno 539x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí