Zakázaná láska
Anotace: Pro koho to je pochopí
Dvě něžná srdíčka,
jednou se potkají.
Je však moc smutné,
že jsou spolu jen potají.
Do světa vykřičet,
chtěla by obě.
My dvě srdíčka,
patříme už k sobě.
Okolní svět však,
nechce jim přát.
Aby se navzájem,
mohla spolu smát.
Ej světe marnivej,
ber už Ty srdíčka.
Aby jim ze smutku,
netekla slzička.
Přečteno 521x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Adam Sobotka
Komentáře (2)
Komentujících (2)