Posezení s milovanou
Sedím a na tebe se lásko koukám,
s letmým pohledem i úsměv tvůj je oživen.
V srdci tvém já v pohledu před tebou poklekám,
v mém srdci je květ lásky z tebe oběven.
Sedím a na tebe se lásko dívám,
ty knihou listuješ, ty knihu čteš.
V nitru svém si o lásce tvé s andělem povídám,
dělej ve svém životě cokoliv jen chceš.
Sedím a s tebou se lásko usmívám,
to radost s láskou se nám stala vzájemnou.
Je štěstí naše, když tě objímám i tebou jsem objímán,
jsme k sobě oddáni k Bohu láskou nádhernou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)