Plně prázdný pokoj
Anotace: Těžké je loučení...
Ticho plně prázdného pokoje
a prosba, kterou bych splnil rád.
Touha, být s Tebou až do konce
a vědomí, že stojím si v cestě sám.
Stíny, co halí tvou tvář a snad
nezahalí docela. Protože tam
už nebude žádné cesty,
na které bychom se střetli...
Přečteno 628x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Li-po
Komentáře (0)