No jo vesmirnė vesmířanky vesmír nesmír hm hm jak galakticky poetické tohle zemské léto jest velmi vražedné J's ;)
15.08.2015 18:02:49 | xoxoxo
to máš recht, já jsem toto léto zřejmě ztroskotal.. heleď ale vesmířanky ať letěj dál, kam chtěj..ať se jim daří.. no a j's potřeboval se vypsat...to víš.. a děkuji xoxo, Ty mi vždycky napíšeš prima koment..
15.08.2015 20:08:55 | J's ..
Jo komentáře to je moje úchylka;)a má loď je proti ztroskotání plně vybavená už nepůjde jen tak ke dnu ...tedy vesmír mě vyvodorovnoměr i ty si to sežeň a ztroskotání bude jen vzpomínkou Ahoj Je'semanne :)
17.08.2015 11:54:49 | xoxoxo
postavy mě tu matou - její holka a i ona s ním, to si nedokážu seskládat..
ale od Ještě chvíli si psali. až do konce se mi to moc líbí :o)
15.08.2015 14:45:28 | hanele m.