Alkoholik své ješitnosti...za to ti musím dát stovku...i kdybych nechtěla! :-)
05.02.2007 17:26:00 | no
.... není na nás soudit .... jen s pokorou k životu a času ...
zaznamenávat změny .... a uvědomovat si kam jsme zatím došli my ...
05.02.2007 12:13:00 | HarryHH
... tys mne nikdy neviděla a nečetla? ... divný
... mé zrcadlo pavoukem potříštěno ...
05.02.2007 10:59:00 | Marcella
To je přesně On. Ještě že ho neznám. Kdyby jo, vysvětlil bych mu to. Jako malému klukovi, když táta říká, proč ti pánové kopou do toho balonu a křičí, když se trefí do sítě(to není síť na motýli, miláčku). Vysvětloval bych pomalu a dlouze. Aby hlava věděla.
05.02.2007 10:23:00 | smudlinek
... to on ... zase jsem první ... slova se Ti sypou jak bonbony ... však často chutnají hořce ...
05.02.2007 10:21:00 | JardaCH