Anotace: Nechci se už omlouvat za něco, co udělal někdo jiný
Měla jsem jen tužku
a pár slov předem
vypsaných na předloktí,
když jsi mi polibkem
zakláňel hlavu.
Byl jsi poháněn chtíčem
a já stala na špičkách,
abych mohla
se ti dívat do očí.
Měla jsem jen tužku
a zčásti načrtlou oblohu
v tých milých očí,
když i bez podzimu padalo
listí a kvítí bez plodů,
jen já ti mohla dokreslit
zbytek na tvé rty.
Zůstaň se mnou, bojím se.