Anotace: ...
Byla tma a já ti rozlitou kávou
kreslila na rty svůj polibek,
když do vlasů jsi mi vplétal
pár kvítků, pár tvých milých slov.
Dívala se do tvých očí
v barvě nebe při západu slunce.
Poslouchala jsem tlukot
tvého srdce a za víčka ti
popisovala svou lásku,
kterou k tobě cítím.
Nenech mě prosím
v té tmě samotnou.