Anotace: ...
Byla již noc, když potichu
jsme se smáli a dívali si do očí
ve svitu slabé lampičky
s několika verši
napsanými na předloktí.
Měli jsme celou noc
a taneční parket jen pro sebe,
ale já se stále bála tancovat
a být s tebou takhle sama
v objetí pomalého tance.
Byla dávno noc, když jsi
chtěl opít svou přítomností,
svým šarmem a tou pozorností,
která mi byla tebou věnována
s tou romantickou něžností.
Za okny začala usínat noc,
když jsi mě na rty líbal.