s tebou go
Anotace: ... narubi jen do unění ...
.
utrácení kaší slova v nich
hledaní dávný mají doma
vzdych fotky na kredenci
a královny majálesů před’
nemají už její slova unělá
pro unění jenom své snějí
vytrácený sníh s tebou go
nebe narubi you welcome
a šém do paměti vybrodil
uhnětení commotion vůní
učili se jen umění milovat
a rozpačitě mít rád umění
.
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: zdenka, Frr, Jort
Komentáře (0)