Anotace: Snad pokračování...
Měla jsem plachý pohled a jen
pár kapek děště na mých
včerejších plesových šatech
když pod stromem jsme seděli
a slunce teprv otvíralo víčka.
Ráno se ještě nestačilo ohřát
a mě byla zima bez tvého objetí.
Měl jsi jen svůj klobouk, úsměv
a pohled tvých krásných očí
v barvě pomněnkového kvítí.
Vzal jsi mě do náruče a přestalo
pršet, jen na nás stále padaly
kapky z lístků staré lípy, když
ty jsi mi vplétal do vlasů
mou stužku a pár svých polibků.
Aby jsi mohl ještě jednou
se na mě k ránu podívat.