Anotace: ...
Byl sotva podvečer, když chystali
jsme se ke spánku u tiché řeky
a ty jsi zpíval a hrál
oblíbené písně na kytaru.
Přitom se navzájem sledovali.
Stmívalo se a šero podbarvilo
tvé oči do odstínu nočního nebe,
i když se ještě neobjevily hvězdy
a na romantiku bylo ještě brzo.
Dnes ses na mě chtěl dívat
a hrát na svou kytaru.
Usínala jsem v tvém objetí,
s tvým sametovým hlasem
a pár kolébavými tóny
tvého polibku na dobrou noc.