na ranních loukách
Anotace: ... s oběma vidy ...
.
na ranních loukách začínají
až stojí najednou na zápěstí
seprané pře už nikdy vážné
vztahy nevezmou do mlhy
a pro společné kotrmelce
namísto něhy objednají
krkolomné sjezdovky
a tajné jedy v kávě
s oběma vidy
.
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)