Anotace: ...
Plápolavý oheň zářil do tváří,
voda jezera se radostně vlnila,
my se dívali na sebe a snili
a touha mezi náma hořela dál.
Okolo nikdo, nic jen my sami dva,
když i ve snech zdával ses mi,
že jsme sami spolu v objetí
a snad se tu nepouštíme z náručí
bez polibku.
Snad aspoň ve snu řeknu..
..miluji tě.