pink na adresu srdce
Anotace: ...proč se neozýváš?
* ona…
se mi hřejivá zdála
přišla sama
má nenadálá
* v počátcích…
se s kytarou smála
světelná paví
co v noci mne baví
* ať ne.jsem…
ne.to.pýří ozvěna skála
žulová sláva
kde voda žalí
po měsíci by nenechávala
citové splavy
u nich jsem dal ji
to .. se ... někdytakvživotěstává… že slunce pálí
... ač jsme si přáli
pink
to .. se ... někdytakvživotěstává… že jsme ji psali
... a zoufávali
to se někdy tak v životě stává…
na adrese srdce
...
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)