Anotace: ...
Žádný malíř nedokáže
vypodobit tvou krásu.
Nikdy jsi nebyla krásnější
než jsi v tomto okamžiku.
Marně se snažím po poměti,
slovy vykreslit na papír krásno,
které mohly vidět moje oči.
I když to není zas tak dávno,
přesto je to jako věčnost,
kdy byli jsme, jako jedno tělo...
Tak nádherné dovedete psáti,´o, duše malbyznalce vzletná:)
04.11.2017 12:05:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA