Anotace: ...
Začala hrát hudba a snad jen
jsem se chtěla ztratit v davů,
když bál ses mě oslovit
a já pomalého tance s tebou.
Jsem taková
Měl jsi svůj modrý klobouk, jen
pár veršů napsaných na dlani
a tys mě držel za ruku,
když vedl jsi mě do zahrad
snad tvých přání a trochy lásky.
Usínali jsme v objetí
pod srpencovým nebem.