Láska
Myslí na tebe
jako by blázen nevěděl
co jsi zač
malý velký hráč a lhář
Na špičce brka píše vám lásku
přitom má na kahánku
blázen
ve skrytu skrývá pravdu
a háže jí na zem
blázen
Z logru z kávy vyčetl tvou tvář
bývalý samotář
co štětcem jenž ukradnul
kreslí ti svatozář
usmívá se na svět kolem
a všichni ví, co ho čeká
teplota tvého chladu
bolestná odveta
netuší zradu
zvedá bradu
a potom..
pláče, popleta.
Přečteno 498x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
Komentáře (0)