Bloudíš
Anotace: ...nechci abys odešla a našla směr :)
Bloudíš jako měsíc po střechách,
bloudíš jako řeka v pramenech,
bloudíš jako hodiny v ranním slunci,
bloudíš a tvé stopy tiše mizí.
Bloudíš jako brána s houslovým klíčem,
bloudíš jako sůl v ráně, kam se usadí.
Bloudíš jako poslední divák v kině,
bloudíš a ráda si pleteš směr.
Bloudíš jako hluk v naprostém tichu,
bloudíš a nechceš najít cestu.
Bloudíš jako rybář chycený v síti,
bloudíš v mé hlavě a nemůžeš ven.
Komentáře (0)