milování
Anotace: ..prostě kouzlo..
Vteřina
co nemá
v čase
svého místa,
touha
s prsty rozechvělými,
jakoby
to bylo
poprvé,
prostým dotekem
svalu tlukoucího,
se každou
návštěvou
v síních mých
dostáváš
hlouběji
pod kůži,
uprostřed toku
všech citů,
v řečišti
lože milostného
prostupuji
branou
zahrady Tvé,
tak
omamně
jasmínem vonící,
a ochutnávám
z plodů
lahodných
jež skýtá
náruč koruny Tvojí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)