Anotace: -
Z radosti, smutku, beznaděje
jsou
Světy, co voní levandulí
tři plný náruče polibků
co zrovna dneska rozkvétají
Jsem řeka
a jsem i list... co vtéká do Tebe
a nemůže Tě číst
Až ve vyšších ročnících, jo?
Budeš prý i v doporučený četbě..
no fááákt
Publikoval(a): Láska k někomu, 5.2.2007
05.02.2007 14:23:00 | Zamilovaná do nezamilované doby